Privacy verklaring

Styling by LiMi respecteert de privacy van alle gebruikers van onze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je Styling by LiMi verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij houden ons dan ook aan de privacywet.


Afhandelen bestellingen
Als je een bestelling plaatst, heeft Styling by LiMi je naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer, IP-adres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. De gegevens worden 7 jaar na de afronding van je bestelling bewaard in verband met de wettelijke bewaartermijn. Styling by LiMi werkt samen met de volgende bedrijven om jouw bestelling te kunnen verwerken:
- JouwWeb (webshop provider)
- Mollie, Klarna, PayPal (betalingsproviders)
- MyParcel en PostNL (verzendbedrijven)
Deze bedrijven ontvangen hiertoe bovengenoemde gegevens.

Contact
Via de website kun je op verschillende manier met Styling by LiMi in contact komen:
• Contactformulier
• E-mail
• Telefoon
• Facebook
• Instagram
De gegevens die Styling by LiMi hierbij verzamelt zijn: naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer en IP-adres. Deze gegevens worden maximaal 7 jaar na het laatste contact bewaard. Op deze manier weten we zeker dat we je snel kunnen helpen bij eventuele vervolgvragen.

Cookies en analyse
Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website op je computer wordt geplaatst. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:
- Winkelwagen (functionele cookies): onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
- Cookiekeuze (functionele cookie): onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
- Google Analytics (tracking cookie): meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
- Google Ads (tracking cookie): meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze Ads campagnes te verbeteren.
- Google Ads (remarketing cookie): deze cookies worden geplaatst om advertenties af te stemmen op uw voorkeuren en voor remarketing doeleinden buiten onze website. Hierbij worden ook profielen opgebouwd. Je kunt cookies verwijderen en het plaatsen van cookies uitschakelen in je browser, maar sommige delen van de webshop zullen dan niet goed meer werken.

Verstrekking van gegevens aan derden
Op de website staan social media knoppen. Hiermee verzamelen beheerders van deze diensten je persoonlijke gegevens. Met uitzondering van bovengenoemde partijen zal Styling by LiMi je persoonlijke gegevens nooit aan derden verstrekken, behalve als dat wettelijk verplicht is.

JouwWeb
Wij verzamelen reviews via het platform van JouwWeb. Als je een review achterlaat via JouwWeb dan ben je verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. JouwWeb deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. JouwWeb publiceert de door jou opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan JouwWeb contact met je opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij jouw naam, e-mailadres, customer ID en factuurnummer met JouwWeb. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. JouwWeb heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. JouwWeb behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan JouwWeb toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor JouwWeb derden inschakelt.

Beveiliging
De beveiliging van jouw persoonsgegevens is zeer belangrijk. De beveiliging wordt daarom continue geoptimaliseerd.
De bestelprocedure van webshop van Styling by LiMi is goed beveiligd. Alle gegevens worden via een zogenoemde SSL-verbinding verzonden.

 

Inzage, wijziging of verwijderen
Als je vragen hebt over je persoonsgegevens of deze wilt inzien/wijzigen/verwijderen kun je altijd contact met Styling by LiMi opnemen via de contactgegevens onderaan deze privacy verklaring.
Je hebt hierbij de volgende rechten:
- recht op vergetelheid
- recht om je persoonsgegevens in te zien, aan te (laten) passen en/of verwijderen
- recht om je persoonsgegevens over te dragen
- recht op beperking van verwerking
- bezwaar maken tegen bepaald gebruik
Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren.

 

Klacht indienen
Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact
Styling by LiMi
Donjon 12
info@stylingbylimi.nl
06-23973863

06-51398658

Bank
Op naam van: Styling by LiMi
IBAN: NL24RABO 0373684460
BIC/SWIFT code: RABONL2U

KVK-nummer: 84117672

BTW-nummer: NL863102773B01

In geval wijziging van de privacy verklaring nodig mocht zijn, dan vind je op deze pagina altijd de meest recente informatie.